Projectleden

Projectleden

Projectlid worden

 

 

Zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan ons koor willen binden, maar wel graag dat ene concert willen meezingen, zijn van harte welkom om op projectbasis met ons koor mee te doen. Vooral mannenstemmen en eerste sopranen kunnen we goed gebruiken, maar iedereen is welkom mits er geen ledenstop is in de betreffende stemsoort. Je kunt voor de repeteerperiode van minimaal vier maanden voor de uitvoering projectlid worden en je moet het werk al eerder hebben gezongen. Vooraf zul je een stemtest moeten afleggen.

Zo kun je het hele traject van instuderen tot applaus meemaken en misschien smaakt het naar meer.

Vrijblijvend een repetitieavond meedoen is mogelijk.

 

Concertkoor Immanuel is steeds op zoek naar nieuwe vaste leden. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden bij onze secretaris (zie “lid worden” onder de knop “contact”) Wil je een repetitie bijwonen of meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elke dinsdagavond repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in De Burgwal, Huis van Muziek en Bezinning, Burgwal 60 te Kampen

Als projectlid betaal je € 27,- contributie per maand. Mocht je na afloop van het project besluiten lid te blijven dan wordt de opslag op de contributie over de projectperiode teruggestort.

JONG TALENT?

Tussen de 16 en 27 jaar? Dan is de jongerenwerkplaats iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie

Concertkoor Immanuel maakt gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op accepteren om akkoord te gaan